Airconditioning Groningen

Waarom een airco-installatie?

Kleine of grote bedrijven, tegenwoordig is een airco een must, niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Steeds vaker besluit men voor aanschaf van een airco. 

Het is algemeen bekend dat de temperatuur op aarde stijgt door klimaatverandering. Dit betekent dat de zomers steeds warmer worden en het binnenklimaat dus ook. 

De huidige airco-installaties zijn zeer energiezuinig en ze kunnen tevens gebruikt worden als verwarming.

Een airco zorgt voor verhoging van het woon- en werkgenot: het binnenklimaat  blijft aangenaam, thuis en op het werk. Dat laatste is voor werkgevers een belangrijk argument: airco draagt bij aan een hogere productiviteit van de werknemer. Bovendien geeft de overheid bedrijven subsidie bij aanschaf van een airco-installatie.

Hamersma-Installaties-Airconditioning-aangenaam-binnenklimaat

Wie kan bij ons terecht?

Zowel bedrijven als particulieren kunnen voor airco-installaties bij ons terecht.

Verder wij zijn een gecertificeerd bedrijf, lees hierna waarom die certificering zo belangrijk is.

Maar eerst naar de voordelen van airconditioning.

Voordelen van airco:

geeft verkoeling in de zomer

geeft warmte in de winter

zorgt voor schone, gefilterde lucht in huis en op kantoor 

leidt tot een besparing van stookkosten

levert een aangenaam woon- en werkklimaat 

Certificering F-gassen verplicht

Nu over het belang van certificering: Wat betekent die certificering voor u? De certificering voor F-gassen is wettelijk verplicht: de eigenaar is verantwoordelijk  voor een deugdelijke en veilige airco-installatie.

Door de airco-installatie goed te onderhouden, gaat hij ook langer mee, werkt zuiniger en is stiller. Lees wat we doen bij onderhoud.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over aanschaf en onderhoud van een airconditioninginstallatie? Maak dan een afspraak, we komen graag bij u langs op locatie voor een vrijblijvende offerte.